Verzending en Retourneren

Levering

  • Als het artikel op voorraad is, houden wij standaard een levertijd aan van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van het artikel of merk wat u bij ons besteld, weekenden niet meegerekend. Rondom feestdagen of landelijke extra vrije dagen, kan de  bezorging 1-2 werkdagen langer duren.  Ook kan het voorkomen dat een artikel toch een langere levertijd heeft, daar zullen wij u dan over inlichten. U kunt ons bij twijfel altijd bellen over levertijden van artikelen.
  • Levering vindt doorgaans plaats op maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur. Is op een van deze dagen uw horecagelegenheid of bedrijf gesloten, laat u ons dit dan weten i.v.m. extra verzendkosten, wanneer de vervoerder tevergeefs bij u aan de deur komt.
  • De bestelling wordt geleverd tot aan de eerste gelijkvloerse deur.


Beschadiging
Het kan soms voorkomen dat een pakket of artikel beschadigd bij u aankomt, meld dit tijdig (binnen 48 uur) via telefoonnummer (0)20-497 01 81 of per mail: info@hocohoreca.nl. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat er direct een nieuw artikel wordt verstuurd.


Retourneren
HOCO Horeca neemt alleen goederen terug als deze ongeopend en in de originele verpakking zitten, zonder plakband en beschadigingen. Het is mogelijk dat bij het retourneren of omruilen van producten tot 20% van het totale aankoopbedrag in rekening worden gebracht, met een minimum van de verzendkosten. Let daarom goed op wat u bestelt.

LET OP: Controleer voordat u de bestelling plaatst of u het product met de juiste specificaties besteld. Bijvoorbeeld  de maat, kleur, materiaal, voltage en vermogen. Mocht u twijfelen, bel ons op (0)20-497 01 81.


Verzendkosten

  • Standaard rekenen wij een verzend/afhandelingstarief van € 9,95 excl.BTW.
  • Orders boven € 500,00 (exclusief BTW) verzenden wij geheel gratis binnen Nederland.
  • Voor België en Duitsland wordt € 20,-- gerekend (orders boven €750,00 excl.BTW verzenden wij gratis). Wij nemen contact met u op wanneer de kosten voor vervoer hoger zijn, dan standaard is aangegeven op de bestelling. Overige landen op aanvraag.


Herroepingsrecht voor niet zakelijke klanten:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hocohoreca.nl of via de telefoon. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

cron